Saltele Previ, somn, calitate

Saltele Previ este o companie producătoare de saltele, cu o experiență vastă în domeniu și cunoscută la nivel național. Apariția acestei fabrici producătoare de saltele a avut loc pentru că știm cu toții cât de important este somnul din viața fiecăruia. Astfel, Previ a conștientizat cât de necesară este producerea unei game variate de saltele. Și, pentru că experții se dedică meseriei lor, Previ încearcă să ofere cele mai bune soluții pentru a vă îmbunătăți calitatea somnului, producând saltele într-o gamă extrem de diversificată, începând de la saltele pentru copii și până la saltele de lux. Vă prezentăm, mai în amănunt, câteva dintre saltelele Previ:

Saltele pentru copii

Sănătatea copilului este prioritatea oricărui părinte. Copilul trebuie protejat în orice moment de orice primejdie sau factori care pot conduce la îmbolnăvirea acestuia. Când se află în primii ani de viață, dar nu numai, poziția din timpul somnului este esențială, deoarece contribuie la sănătatea coloanei și a spatelui. Din acest motiv, experții Previ au produs 4 tipuri de saltele pentru copii.

De exemplu, salteaua pentru copii din spuma poliuteran este creată astfel încât să răspundă diverselor niveluri de dezvoltare ale copilului. Deoarece sugarii au nevoie de o suprafață cât mai tare, pe care să doarmă în perioada în care nu se pot întoarce singuri, această saltea asigură o poziție sănătoasă în timpul somnului, având o duritate crescută.

Saltele cu memorie

Aceste saltele cu memorie sunt bune pentru toată lumea. Să luam drept exemplu Salteaua SuperMinipocket Memory 3000. Datorită stratului de Memory Foam cu inserție de gel, salteaua are proprietatea de a scădea temperatura cu 3-4 Grade Celsius și de a o distribui uniform pe toată suprafața ei, menținând o temperatură plăcută și de lungă durată. Astfel, salteaua își păstrează un efect fresh. De asemenea, spuma vâsco-elastică memory oferă suport pe toată perioada somnului, reacționând la greutatea și căldura corpului vostru.

Saltele Americane

În cadrul secțiunii saltele Americane se regăsește și Salteaua King Latex 7 Zone. Principala caracteristică a acestei saltele este suprafața realizată din material de tip Silver, adică ioni de argint. Acești ioni de argint reacționează și se leagă cu enzimele celulei microb, inhibă activitatea enzimelor și multiplicarea microbilor, în scopul stingerii lor. În plus, dacă vă decideți să achiziționați o astfel de saltea, veți avea parte de o suprafață excelentă, confortabilă pentru dormit.

Saltele de Lux

Pentru cei care doresc un somn de lux, cei de la Previ produc saltele de lux. Una dintre acestea este Salteaua FiveDorsal Aquagel AirFresh Memory-Foam. Și cum putea fi o saltea de lux dacă nu cu o suprafață realizată din material de cașmir? Acest material este tratat împotriva acarienilor și microorganismelor. Riscul apariției alergenilor este îndepărtat, iar voi vă puteți bucura de un somn sănătos. Dacă tot am vorbit despre beneficiile acestui material, să îl și definim. Cașmirul este o fibră prețioasă format din părul de capră hircus. Este moale, mătăsoasă și catifelată, dând o senzație plăcută.

Beneficiile saltelelor de la Previ sunt nenumărate, iar voi aveți o multitudine de motive să le încercați, mai ales că puteți fi îndrumați de specialiști în domeniu. Vă dorim spor la cumpărături și un somn cât mai odihnitor!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here