Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020
Axa Prioritară 3 – Locuri de muncă pentru toți
Apelul pentru proiecte POCU/82/3/7/Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană
Titlul proiectului: ”StartUP the Ingenius Way! – Program de dezvoltare a antreprenoriatului în regiunea Sud Vest – Oltenia”
Contract: POCU/82/3/7/105646

Prezentarea afaceriilor

Fabricarea de mobila

In cadrul proiectului ”StartUP the Ingenius Way! – Program de dezvoltare a antreprenoriatului în regiunea Sud Vest – Oltenia”, Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020 ,Axa Prioritară 3 – Locuri de muncă pentru toți,din subventia in valoare de 178000 lei ,in judetul Dolj, a fost implementata o afacere de fabricare mobilier.

Obiectul   principal de activitate consta in confectionarea mobilei pentru interior si exterior, personalizata, la cerere, prin adaugarea unor elemente sculpturale cu motive traditionale locale, din urmatoarele tipuri de sculptura: sculptura in relief, sculptura bizantina si sculptura simpla (caneluri taiate si adancituri cu diferite forme si dimensiuni).

Antreprenor Zglobiu Ionut ,LEMN ECO NATURAL ,Judetul GORJ.

Mult succes in continuare!

Proiect implementat de Camera de Comert si Industrie Romania-Japonia ,in parteneriat cu Universitatea Constantin Brancusi si LOOP Operations Bucuresti.

                     

Urmăriți Cronica Olteniei și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.