Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020

Axa Prioritară 3 – Locuri de muncă pentru toți

Apelul pentru proiecte POCU/82/3/7/Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană

Titlul proiectului: StartUP the Ingenius Way! – Program de dezvoltare a antreprenoriatului în regiunea Sud Vest – Oltenia

Contract: POCU/82/3/7/105646

Prezentarea afaceriilor

Florarie si aranjamente florale

In cadrul proiectului ”StartUP the Ingenius Way! – Program de dezvoltare a antreprenoriatului în regiunea Sud Vest – Oltenia”, Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020 ,Axa Prioritară 3 – Locuri de muncă pentru toți,din subventia in valoare de 178000 lei ,in judetul Dolj, a fost implementata o afacere de fabricare a unor produse manufacturiere – florarie!

Inovatia in acest domeniu consta in posibilitatea achiziţionarii buchetelor, aranjamentelor şi cadourilor florale non-stop prin intermediul unor automate de flori cu sisteme de racire,amplasate in localitatea Craiova !

Antreprenor Prodea Florentina ,Flori si aranjamente cu stil ,Judetul DOLJ.

Mult succes in continuare!

Proiect implementat de Camera de Comert si Industrie Romania-Japonia ,in parteneriat cu Universitatea Constantin Brancusi si LOOP Operations Bucuresti.

                                                 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here