Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020

Axa Prioritară 3 – Locuri de muncă pentru toți

Apelul pentru proiecte POCU/82/3/7/Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană

Titlul proiectului: StartUP the Ingenius Way! – Program de dezvoltare a antreprenoriatului în regiunea Sud Vest – Oltenia

Contract: POCU/82/3/7/105646

Prezentarea afaceriilor

Florarie si aranjamente florale

In cadrul proiectului ”StartUP the Ingenius Way! – Program de dezvoltare a antreprenoriatului în regiunea Sud Vest – Oltenia”, Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020 ,Axa Prioritară 3 – Locuri de muncă pentru toți,din subventia in valoare de 178000 lei ,in judetul Dolj, a fost implementata o afacere de fabricare a unor produse manufacturiere – florarie!

Inovatia in acest domeniu consta in posibilitatea achiziţionarii buchetelor, aranjamentelor şi cadourilor florale non-stop prin intermediul unor automate de flori cu sisteme de racire,amplasate in localitatea Craiova !

Antreprenor Prodea Florentina ,Flori si aranjamente cu stil ,Judetul DOLJ.

Mult succes in continuare!

Proiect implementat de Camera de Comert si Industrie Romania-Japonia ,in parteneriat cu Universitatea Constantin Brancusi si LOOP Operations Bucuresti.

                                                 

Urmăriți Cronica Olteniei și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.