tendinte, amenajari, electric

Un concept destul de recent aparut, acest stil de amenajare al locuintelor reprezinta imbinarea perfecta dintre eleganta si frumusetea tendintelor vintage cu elemente de modernitate specifice unui stil urban. Desi poate fi greu de inteles si, uneori, asemuit cu crearea unui haos organizat, stilul eclectic se bucura, in prezent, de succes, mai ales in randul tinerilor.

Descopera si tu secretele unei anemajari eclectice si transforma-ti casa intr-un loc primitor, original si care sa se plieze dupa cerintele si nevoiele tale!

  1. Culoare peretilor

Poate primul lucru pe care ar trebui sa il iei in calcul este modul in care sa alegi o culoare, o nuanta ideala pentru peretii din casa ta. Avand in vedere ca acest mod de amenajare este unul care presupune imbinarea dintre doua zone total diferite, ceea ce poate provoca un dezchilibru vizual destul de puternic, mai ales daca nu sunt alese anumite piese care sa se potriveasca, cel mai bine ar fi sa pastrezi peretii intr-o nuanta cat mai simpla, de preferat alb.

  1. Alegerea mobilierului

Pentru iubitorii de mobila ce are un aspect vintage, aceasta modalitate de amenajare poate fi una ideala. mobilier, gustPrintre cele mai eficiente combinatii pe care le poti face este sa optezi pentru un mobilier vintage sau inspirat din acea perioada sau din estetica retro, iar daca esti in cautarea unor piese de mobila ideala, daca vei arunca o privire pe EXOTIQUE.RO, vei gasi o gama variata de mobila vintage, dintre care sa iti alegi modelele preferate. Poti incepe amenajarea din camera de zi, pentru ca, fiind mai spatioasa, iti permite sa iti pui in practica ideile, iar rezultatul sa fie cel dorit sau care sa depaseasca cu mult asteptarile. Nu uita insa, ca daca te vei indrepta spre o estetica si un design anume pentru living, aceasta ar trebui sa se regaseasca si in celelalte incaperi ale casei pentru a putea crea armonie si simetrie.

Daca esti tipul de persoana care considera ca dormitorul este cea mai importanta camera dintr-o locuinta, atunci in mod sigur vei dori sa mizezi pe confort, eleganta, dar si originalitatea in amenajarea si decorarea acestuia. In ceea ce priveste mobilierul, accesand link-ul urmator https://www.exotique.ro/mobilier-lemn-masiv/dormitor vei putea fi la curent cu cele mai cautate modele de mobilier perfecte pentru camera ta. Nu trebuie decat sa le alegi pe cele pe care ti le doresti, tinand cont si de limitele spatiale de care beneficiezi.

  1. Elementele de decor

Acest stil incepe sa devina din ce in ce mai apreciat si popular datorita faptului ca nu impune restrictii de amenajare. Din acest motiv, chiar daca ai optat pentru tematica vintage in ceea ce priveste mobilarea, poti alege elemente de decor din cu totul alta sfera decat cea mentionata mai sus. Specifice stilului electic sunt decoratiunile din sfera urbana, cara sa transmita buna dispozitie, energie si care sa creeze un contrast dorit si cautat. Poti alege decoratiuni simple, precum perne, vase de flori sau poti merge la un alt nivel, completand imaginea perfecta prin instalatia electrica moderna, sursele de energie si jocurile de lumini.

Acestea sunt principalele principii ale acestui mod inovativ de amenajare, care incepe sa fie din ce in ce mai cunoscut si mai prezent in ideile si proiectele designerilor ce se ocupa de spatiul interior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here