Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020

Axa Prioritară 3 – Locuri de muncă pentru toți

Apelul pentru proiecte POCU/82/3/7/Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană

Titlul proiectului: StartUP the Ingenius Way! – Program de dezvoltare a antreprenoriatului în regiunea Sud Vest – Oltenia

Contract: POCU/82/3/7/105646

RELUAREA VIZITELOR IN TEREN PENTRU ANTREPRENORII CASTIGATORI

Odata cu sfarsitul starii de urgenta si intrarea in starea de alerta ,reprezentatii Asociatiei Camera de Comert si Industrie Romania-Japonia si Universitatii Constantin Brancusi din Tg-Jiu, vor relua controalele la firmele antreprenorilor din cadrul proiectului ”StartUP the Ingenius Way! – Program de dezvoltare a antreprenoriatului în regiunea Sud Vest – Oltenia”, Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020 ,Axa Prioritară 3 – Locuri de muncă pentru toți.

Controalele se vor desfasura in conditii de siguranta conform prevederilor comunicate de catre autoritati,respectand toate recomandarile impuse.

2

Proiect implementat de Camera de Comert si Industrie Romania-Japonia ,in parteneriat cu Universitatea Constantin Brancusi din Tg jiu si LOOP Operations Bucuresti.

EXPERT CAMPANIE COMUNICARE SI ORGANIZARE EVENIMENTE DE BUSINESS

Dr. Stefan POP

2

antreprenori

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here