iPhone 11,iPhone 11 pro

Mulți dintre noi deja s-au familiarizat cu noile terminale iPhone 11 a căror lansare a fost anunțată încă din luna septembrie a anului trecut.

Mai mult, pentru unii, în locul din buzunar unde înainte se găsea un iPhone XR există acum un iPhone 11, iar în schimbul lui XS și XS Max câte un iPhone 11 Pro sau un iPhone 11 Pro Max.

De aceea, modelele X au devenit deja istorie, iar la achiziția unui nou terminal, fanii Apple aproape că nici nu mai iau altceva în considerare cu excepția celor mai noi trei modele despre care vom vorbi pe larg în continuare.

Ce au în comun cele trei terminale iPhone 11?

Atât iPhone 11 cât și iPhone 11 Pro sau iPhone 11 Pro Max rulează cu același procesor și anume chip-ul A13 Bionic, cu un motor neuronal, ajuns deja la cea de-a treia generație, care poate fi găsit mai nou și în terminalul iPhone SE. De asemenea, toate cele trei telefoane ale seriei iPhone 11 au aceleași capacități de stocare și anume: 64 GB, 256 GB și 512 GB, fără posibilitatea de expansiune cu ajutorul cardurilor micro SD.

Există asemănări între terminale și la capitolul fotografie. Camerele lor din față au câte o lentilă de 12 MP care permite utilizarea tehnologiei Smart HDR atât în Portrait Mode cât și pentru Portrait Lighting.

De securitate se ocupă funcția Face ID în cazul tuturor celor trei modele, funcție care permite o experiență de utilizare pozitivă, fără grija furtului de date.

În ceea ce privește design-ul și gama de culori, există suficiente deosebiri încât am avea material pentru încă un articol, dar în loc să căutăm ce e diferit, ne vom mulțumi să subliniem ce e la fel, menționând posibilitatea utilizatorilor de a personaliza oricare din cele trei terminale cu ajutorul unui set de huse iPhone 11, huse iPhone 11 Pro sau huse iPhone 11 Pro Max de la Itelmobile.

Ce au diferit cele trei terminale iPhone 11?

iPhone 11, 11 Pro și 11 Pro Max împărtășesc o mulțime de lucruri, dar particularitățile lor între care se poate pune semnul egal se limitează la lucrurile discutate mai sus. În ceea ce privește puterea de procesare, software-ul, dar și design-ul, ar mai putea fi găsite câteva asemănări, dar am exagera puțin dacă am spune că cele trei dispozitive sunt identice.

Pentru iubitorii de fotografie, modelele Pro sunt din start o variantă mai bună decât dispozitivul standard deoarece beneficiază de tehnologia camerei triple, în timp ce iPhone 11 are doar o cameră duală.

iPhone 11 are o lentilă principală cu o deschidere f/2.4 și una wide cu deschidere f/1.8. Iar iPhone 11 Pro și Pro Plus au în plus o lentilă telephoto cu deschidere f/2.0.

Oricare din modelele iPhone 11 are un Night Mode și un Portrait Mode, precum și setări automate cu care se pot obține fotografii impecabile, cu un efort minim.

Cea mai mare diferență dintre cele trei terminale este dimensiunea ecranului, iPhone 11 Pro fiind nu al doilea, ci cel mai mic din întreaga serie. Astfel, iPhone 11 are un ecran LCD de 6.1 inchi cu rezoluție de 1792 x 828 pixeli, True Tone și Haptic Touch; iPhone 11 Pro un ecran OLDED HDR, de 5.8 inchi cu rezoluție de 2436 x 1125 pixeli, True Tone și Haptic Touch; iar iPhone 11 Pro Max un ecran OLED HDR, de 6.5 inchi, cu rezoluție de 2688 x 1242 pixeli, True Tone și Haptic Touch.

Terminalele Apple nu se bucură de prea multă apreciere din punct de vedere al autonomiei. Dar seria iPhone 11 se descurcă binișor cu o utilizare de până la 17 ore pentru iPhone 11, 18 ore pentru iPhone 11 Pro și 20 de ore pentru iPhone 11 Pro Max.

Dintre toate cele trei variante, iPhone 11 este cea mai convenabil, motiv pentru care mulți din fanii Apple care nu pun neapărat un accent deosebit pe fotografie îl preferă în locul celorlalte două terminale. Pe de altă parte, în cazul modelelor Pro dimensiunea este cea care își spune cuvântul în cazul unei alegeri. Ambele modele dispun de tehnologie de top atât pentru fotografie cât și alte operații, dar iPhone 11 Pro este mai ergonomic, în timp ce 11 Pro Max este mai practic atunci când vrei să vizionezi filme sau să te joci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here