Securitatea si politicianul decredibilizat

Securitatea si politicianul decredibilizat

Circ ieftin și nimic mai mult, asta vedem de câțiva ani buni în politica romaneasca. Lipsa unei viziuni de dezvoltare a Romaniei, lipsa unui proiect concret, ne duc cu gândul la altceva și, în mod sigur, acest gând poate fi cat se poate de real.

Cine nu își da acordul și cine se impotriveste acestor măsuri, – acestia sunt doar politicienii. Vinovatul de serviciu rămâne politicianul, cel ales din patru în patru ani, cel care se bate cu pumnul în piept ca face și desface.

Parlamenttul și institutiile statului roman rămân în continuare fabrici de bani pentru foarte multi insi deveniti politicieni. Minciunile rămân minciuni, promisiunile rămân promisiuni, care revin în actualitate atunci când trebuie și exista anumite scopuri. De ce romanii nu mai au incredere in politicieni?
Pai simplu, miciuna are picioare scurte, in cei 27 de ani majoritaea romanilor au inteles ca politica romaneasca nu e altceva decat o barfa mahalagista cu iz de capatuiala.

Draga politicianule, decredibilizare înseamnă atunci când ceri votul și promiți anumite lucruri pe care tu deja știi ca nu le poti face și ca interesul tău e altul. Când ochiul tău e fixat pe un punct de unde iti mai poți trage vreo câteva milioane de euro.
Decredibilizare mai inseamna si atunci cand intri în parlament sau în primărie cu un costum de 400 de lei și termini mandatul cu un amarat de costum Armani.

Decredibilizare mai înseamnă și aroganta, ignoranta ta pentru miile de oamneni care ți- au acordat un vot de încredere.

Draga politicianule, nu securitatea e de vina ca tu furi din banii statului, ca te plimbi in vacante de zeci de mii de euro, ca circuli cu masini de fite si iti angajezi amanta, sotia sau fica in Parlament.

Draga politicianule, nu securistu’ e de vina ca tu esti un nenorocit!

Leave a Reply

Your email address will not be published.