Am văzut multe, poate prea multe pentru această viața, dar, fără îndoială, tot ceea ce se intamplă în prezent în Romania nu mai are legatură cu democrația. S-a lucrat ani de zile la crearea acestui aparat propagandistic de sorginte sovietică, plătit bine din bani publici si care, atunci când nu esti de acord cu baronul sau baroana, ai de face cu acești indivizi lipsiți de orice urmă de umanitate. Totul e o abureală, o mascaradă facută pentru și cu propriul aparat propagandistic, o perdea de fum aruncată de politicienii de stânga și de cei care îi slujesc cu atâta”trudă”, oamenilor simpli care încă mai cred în miracole pesediste.

Deși societatea românească, în ultimii 30 de ani, a fost asezată pe diferite paliere, care mai de care mai ciudate, la limita legii sau cu un grad uriaș de imoralitate – astazi asistăm la o aristocratizare a unei părți a societatii românesti – tocmai adepții politicilor de stânga, lucru nemaiîntâlnit nici în țările africane, în tările civilizate nici nu poate fi vorba.

Meritocrația a fost lăsată sub biroul președintelui de filială de partid și a fost inlocuită cu planul indeplinit de lipire a afiselor electorale. Lipitorii de afise au fost și vor fi bine răsplatiți – devenind, peste noapte, din nimeni în drum, anonimii societății, sefi cu veleități aristocrate.

În urma muncii depuse, au primit, în limita stocului disponibil, posturi călduțe în sistemul public, în administrația locală și centrală, posturi pentru care, dacă s-ar fi ocupat pe drepte, actualii ocupanți, dar și cei ce urmează să-si primească tainul electoral, nu ar fi ajuns în veci în astfel de funcții.

De la vanzatori de tigări de contrabandă sau de cartele prepay, la ospătari, distribuitori de pizza, soferi și astfel de exemple pot continua la nesfârsit, toți acești indivizi au fost răsplătiți pentru efortul depus, și anume, acela de a face campanie electorală pentru partidul care trebuie, asa s-au ales cu un post calduț în ”fruntea trebii.”

Acești indivizi au fost propulsați direct în funcții publice, nu pentru merite deosebite sau pentru nu stiu ce competențe, ci după bunul plac al baronului sef, cel care taie și spanzură peste un județ, asa s-a născut aristocrația de stânga, urmând aceste metehne nenorocite zeci de ani de zile.

Clica este și va rămâne clică! Ce e trist, din punct de vedere al trecutului politic, în PSD nu am avut și nici nu pot avea încredere, pentru că a mințit tot timpul, chiar și în această campanie electorală.

E.V.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.