orban

Premierul Ludovic Orban a declarat, in urma cu putin timp, ca a fost stabilita data depunerii semnaturilor pentru sustinerea candidatilor PNL in alegerile parlamentare, dar si depunerea listelor de candidat in fiecare circumscriptie electorala.

De asemenea, premierul a mai anuntat ca au mai fost discutate detalii legate de graficul de campanie, dar respectarea riguroasa a normelor de protectie sanitara in perioada campaniei.

”Am stabilit ca, pe data de 20 octombrie 20, data depunerii semnaturilor pentru sustinerea candidatilor PNL in alegerile parlamentare si dupa terminarea semnaturilor la Biroul Electoral Central, va urma in 20 dupa amiaza si 21 octombrie, pe parcursul zilei de 21 octombrie, depunerea listelor de candidat in fiecare circumscriptie electorala.

De asemenea, am stabilit si alte detalii legate de graficul de campanie, de evenimentele pe care vrem sa le  organizam si, evident, am discutat despre respectarea riguroasa a normelor de protectie sanitara, pe parcursul derularii campaniei”, a declarat premierul  Ludovic Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here