Cat e halatul, plicul sau leafa marita!

Cat e halatul, plicul sau leafa marita!

Incep prin a spune ca multi, dar foarte multi medici din sistemul medical romanesc, chiar din randul alora cu lefuri europene, atractia pentru plicul magic nu a disparut si nici nu va disprea vreodata. Aceasta boala pur romaneasca alimenteaza neseriozitatea si lipsa de interes din sistemul sanitar.

 Dragi politicieni, acestia nu sunt putini, asa cum se vehiculeaza, sunt foarte multi, acestia au cam ramas, medicii corecti si care au o chemare pentru aceasta meserie au cam plecat, au ramas cei spagari, care de bine de rau, chiar si fara ajutorul Guvernului, faceau cateva sute de milioane(vechi) bune si fara salarii marite.

Daca exista dubii in aceasta privinta, va propun sa verificam imaginile si filmuletele anchetatorilor care au efectuat perchezitii la domiciiliile unor medici.

La toate perchezitiile! Si recente si mai vechi. Ce credeti ca au gasit anchetatorii in casele acestora: foarte multi bani. Munti de bani. Acestea nu erau tot venituri? Acesta este un motiv suficient de solid sa nu ma numar printre sustinatorii acestor mariri salariale din sistemul sanitar.

Daca ne imbolanavim vreodata, un lucru inevitabil, vom afla pe propria piele cum presteaza acesti domni si doamne medici pentru acesti multi, foarte multi bani. Vedem bolnavi jigniti, loviti, lasati sa fie mancati de viermi de vii, plimbati de la un spital la altul ca nici un medic nu are chef sa vada acel bolnav. Jegmaniti pana la ultimul leut.

Plicul a fost si va ramane vesnic legatura  intre  medicul din sistemul sanitar romanesc si pacientul roman, ala prost de plateste asigurare medicala toata viata, iar cand are nevoie de sistem, acesta il lasa sa moara in fata unei usi inchise , pentru ca  medicul de garda inca nu sosise de la un spital privat.

Asa arata sistemul sanitar in realitatea omului de rand, in ochii unor ministri arata mult mai frumos, dar e numai o iluzie optica.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.