Poate PSD ul sa taie taxa pe minciuna

0

Am deci sa scriu cateva randuri legate de masurile politice pe care Guvernul si majoritatea politica le pune in aplicare. In urma cu mai mult ani, cand in Romania se mai putea deschide o afacere, am infiintat si eu, ca foarte multi romani, un  srl. Doar doi ani a functionat asa cum imi imaginam, restul de 7 ani a  trait dusa de mine in spate.

Vazand cum PSD ul nu a adus in discutie viitorul multor prosti care mai platesc taxe in Romania, si vorbesc doar de mariri de lefuri pentru uriasul aparat bugetar din Romanica, am decis sa inchid aceasta societate. Mai mult, am hotarat sa ma prezint la ORC pe 1 februarie, odata cu intratrea in vigoare a legii ce radia peste 100 de taxe printre care si cele referitoare la radiere societatilor si care erau percepute de Registul Comertului.

Am mers pe data de 1 februarie la Registrul Comertului, am vrut sa fiu primul beneficiar al masurilor PSD. Am mers la un ghiseu si am depus acele documente solicitate de Registrul Comertului, intr-un dosar cu sina, pentru prima etapa din lungul drum ce trebuie parcurs pana la radiere unui amarat de SRL.

O functionara draguta rasfoieste cu viteza cele vreo 4 sau 5 foi din dosar, dupa care imi intinde o  fituica pe care scria ca trebuie achitata o suma de aproximativ 50 de lei – reprezentand publicare in Monitorul Oficial al deciziei asociatului unic.

Pai, de azi nu intra in vigoare legea tovarasului Dragnea care anuleaza si taxele percepute de Registrul Comertului, o intreb pe draguta functionara ce zambeste ironic si imi indica ca trebuie sa merg la casierie si sa platesc cei 50 de lei.

Am platit cei 50 de lei la casieria unitatii respective, injurand, nu cu voce tare,  Guvernul, PSD ul si nu in ultimul rand pe Dragnea, care inseamna si partid si guvern.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here