andronic

Dan Andronic, patronul ”Evenimentului Zilei”, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul  ”Ferma Băneasa”.

Imediat dupa sentinta, Andronic anunta ca se retrage, nici noi nu am inteles de unde si din ce se retrage Dan Andronic, dar s-a retras vreo 12 ceasuri, dupa care revine cu un nou anunt -, ca nu s-ar mai retrage.

“Eu mă retrag. Vă urez succes! Doamne ajută!”, a scris Dan Andronic.

”Am văzut reacțiile multora dintre voi. Simt că trebuie să fiu foarte clar. Când am spus că mă retrag, m-am referit la aparițiile publice. Cât și cum este în funcție de ceea ce simt. Deocamdată o văd ca pe o mare nedreptate, mă voi lupta cu toate căile legale pe care le am, voi încerca să demonstrez că, așa cum a spus și Curtea de Apel Brașov, sunt nevinovat. Nu am de gând să o fac la TV, sau în publicațiile pe care le am. Nu am scris un rând despre asta în ultimii 5 ani, nu o voi face nici acum. Dar voi rămâne ziarist, asta nu poate nimeni să-mi ia. Nici măcar Statul Vertical, cum le place unor maimuțoi să spună”, scrie Andronic pe Facebook.

In acelasi dosar, alaturi de Dan Andronica, care a scapat usor, au mai fost condamnati,  Remus Truică, la şapte ani de închisoare, israelienii Benjamin Steinmetz şi Tal Silberstein au primit câte cinci ani de închisoare, iar Prinţul Paulica – trei ani şi patru luni, care a fost dat in urmarire internationala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here