editorial cronica olteniei

Dragi politicieni, moțiunea de cenzură este o arama democratica, nu mai manipulati cu nerusinare. Guvernul Dancila scoate artileria grea, negociaza, minte, promite, arunca fel si fel de scenarii in spatiul public, chiar daca nici ei nu cred in toate balivernele spuse pe diferite canale media.

Un popor umilit, saracit si cu frica la ziua de maine, foarte usoar poate fi manipulat de o clasa politica priceputa sa joace pocher cu vietile  multor milioane de romani, care isi duc traiul zilnic la limita, cu cativa banuti pe zi, si pentru care, cresterea economica anuntata de actuala guvernare nu i-a ajutat cu nimic. Chiar daca au mai ptrimit 80 de lei la salariul minim, el tot minim ramane, chiar daca a mai primit 60 de lei la pensia minima, aceasta tot pensie minima ramane.

Daca nici in ceasul al 12 lea actuala guvernare nu intelege un lucru, si anume, nu poti guverna pe categorii de oameni, nu poti face legi pentru romani bogati si romani saraci. Nu poti da ordonante pentru pensionarii speciali si alte ordonante pentru amaratii nespeciali.

Cand intelegeti, voi, cei de la putere, ca lumea se schimba, epoca lui Ion Iliescu si Adrian Nastase a apus, nu mai este de actualitate, Romania este intr-o mare familie europeana si acest fapt ne da dreptul sa ne dorim mai mult, mult mai mult decat vreti voi sa dati.

Cand intelegeti ca politicile acestui partid si acestui guvern sunt gresite. Calea democratica a unei natiune nu este cea trasata de voi, calea democratica arata altfel. Dar si voi stiti asta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here