LIBERALII SI PRAPASTIA POLITICII ROMANESTI

LIBERALII SI PRAPASTIA POLITICII ROMANESTI

Daca unii tot mai cred ca in Romania mai exista un asa zis partid Liberal, fara sa faca o mica analiza, se inseala amarnic. Actualul PNL nu are nimic in comun cu valorile liberale si nici cu politica de dreapata.

Actiunile lor sunt haotice si iesite din spectrul politic. Prin ce mijloace se defineste noul PNL: aroganta, lipsa de respect si o agresiune cum rar mi-a fost dat sa vad.

Nu doar ca noul PNL nu are nimic in comun cu vechiul PNL, aceasta formatiune politica, momentan fara o doctrina, se clatina,  gata sa pice in prapastia politicii, acolo unde, un alt partid istoric zace in inconstienta de aproape doua decenii, fiind vorba de PNTCD.

De ce partdele istorice isi dau duhul unul cate unul.

E cat se poate simplu! Nu e cea mai fericita comparatie , dara asta e mai pe intelesul tuturor.

Sa zicem ca un grup de asociati, spe exemplu 5 la numar, detin o societate comerciala, toti nu au pricepere managerială, iar dupa cativa ani firma lor intra in faliment. De ce? Pai simplu, toti cei cinci asociati nu au stiut cum sa administreze o societate, drept urmare aceasta a falimentat.

In aceiasi situatie se afla PNL, lipsa de politicieni cu viziune, dar si cu o anume cultura politica, ii va duce la pieire.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.