Un nou mod de guvernare a fost inventat de PSD, si anume, guvernare pe sezoane, cea mai buna metoda de a alunga plictiseala politica. Nu se stie cat de bune sunt rezultatele unei asfel de guvernari, dar nici nu ne facem griji in aceasta privinta, acum trece iarna si primavara si vine urmatorul guvern de sezon. 

In nucleul partidului aflat la putere, sa excludem pe micutul si nevinovatul ALDE, din foarte multe motive, se lucreaza la greu.

Se lucreaza in cadenta pentru ridicarea tarisoarei un pic peste vecinii nostri de la sud de Dunare.  Avem cea mai mare crestere economica de pe Terra, dar toate statisticile, indiferent la ce se refera acestea, ne dau un rusinos penultim loc. De ce?  Poate din invidie! Poate din atle motive, dar asta e locul Romaniei, nu de ieri sau de azi, ci de multe decenii.

Metoda placebo functioneaza si in politica, daca credem cu adevarat ca suntem o putere economica sanatoasa, numai  asta ne vindeca de saracie, dar ne imbolnaveste de setea de putere, iar la aceasta boala efectul placebo nu functioneaza.

Dar sa revenim la guvernare, ca  poate ne trezim cu una bucata motiune impotriva Guvernului Dancila. Suna aiurea!

De la alegeri si pana in prezent, guvernarea in Romania a devenit sezoniera, ca colectiile de moda: primavara-vara, toaman-iarna

Cacofonia nu poate fi evitata!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here