Ne pleaca ”valorile”: Elena Udrea se afla in Costarica

0

După Alina Bica și Elena Udrea s-ar afla în Costa Rica! Potrivit Rise Project, Elena Udrea se afla in Costarica de mai bine de o saptamana.

La putin timp dupa aparitia informtiei, Elena Udrea a facut cateva precizari legate de plecarea ei in  America Centrală.

”Dupa ce a iesit un rahat cu dezvaluirile despre abuzurile din justitie, dupa ce Sistemul a dat sah mat, si Kovesi a umilit iar toti marii politicieni si conducatori ai tarii(bravo ei), presa e gata sa mearga pe manipulare si sa faca subiect cu Elena Udrea, ca sa se schimbe tema si sa nu mai vorbessca nimeni despre ce se intampla in Romania.
Trec peste intrebarea cum e posibil sa primesti informatii despre prezenta unei persoane libere, despre unde circula ea prin lume???

Raman la intrebarea, pe unde umblu?

Si va spun lasilor, pe unde vreau eu, cata vreme sunt un cetatean liber, chiar si al unei tari care nu mai respecta nimic din ceea ce inseamna libertatea si drepturile cetatenilor.
Nu am fugit nicaieri ca nu aveam de ce sa fug, ca nu ma oprea nimic sa calatoresc prin lume, pot fi oriunde vreau eu sa fiu si, sa ma intorc atunci cand imi termin treaba, vacanta, vizita etc.

Lasati manipularile! Ocupati-va de ce e important pentru tara, daca vreti sa faceti ceva util. Sau, daca ati inteles ca nu aveti mari sanse de izbanda, luati-va vacanta si mergeti in Costa Rica, ca sa va lamuriti cum stau lucrurile, sa nu traiti in povestile Securitatii”, a scris Udrea pe o retea de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here