Klaus Iohannis, la sedinta PNL: Locul PSD nu mai este in conducerea institutiilor statului

0
pnl, iohannis, psd, putere, loc, stat

Președintele Klaus Iohannis a participat, luni, la ședința PNL de la Parlament. 

”Am decis sa particip la aceasta intrunire pentru ca asa mi se pare normal, dupa ce am luptat impreuna intr-o campanie electorala, este natural sa ne vedem la final si sa tragem concluzii. Tin sa va multumesc tuturor pentru implicare, fara aceasta implicare rezultatul pe care l-am obtinut nu ar fi fost acesta, care este unul foarte bun.

Acest rezultat l-am obtnut in conditii complicate,  pentru PNL, dar si pentru mine, care am fost candidatul Partidului National Liberal, este o foarte mare reusita.

Pentru adversarii nostri, pentru PSD, este cea mai mare infrangere, din ultimii 30 de ani. PSD, in toate campaniile din ultima vreme, si la europarlamentare, si la referendum, si la prezidentiale, un PSD care a incasat-o de trei ori, in acet an, dar PSD -ul nu a fost inlaturat de la putere decat partial. PSD are un numar imens de parlamentari, are un numar foarte mare de primari si presedinti de Consilii Judetene.

Vreau sa fiu inteles, locul PSD nu mai este in conducerea institutiilor statului, nu mai este locul PSD- ului. Am spus-o de foarte multe ori in campanie si o repet: PSD- ul a inhibat dezvoltarea Romaniei in ultimii 30 de ani, iar romanii au dovedit, pe parcursul acestui an, incepand cu europarlamentare, referendum si alegeri prezidentiale, ca isi doresc conducerea Romaniei fara PSD. Acesta este un obiectiv care trebuie sa fie urmarit”, a declarat presedintele Klaus Iohaniis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here