Klaus Iohannis: La finalul anului 2020 să putem oferi românilor o Românie fără PSD

0
iohannis, campanie

Prezent, luni, la ședința PNL de la Parlament, presedintele Klaus Iohannis a spus ca în timpul campaniei electorale, romanii i-au transmis un mesaj anti-PSD.

” De la noul guvern mă aștept la o implicare totală în așa fel încât la finalul anului 2020 să putem oferi românilor o Românie fără PSD, o Românie fără PSD în conducerea statului, ca să fiu bine înțeles.

Domnule preşedinte, vă rugăm să ne scăpaţi de PSD’. Poate suna puţin dur, dar aceasta a fost concluzia şi cu această concluzie am câştigat alegerile prezidenţiale. În consecinţă, să nu aşteptaţi de la mine o schimbare de atitudine în această privinţă. Însă, sigur, preşedintele României trebuie să fie deasupra politicilor partidelor. Dar asta nu înseamnă în niciun caz că preşedintele este în afara vieţii politice româneşti. Este o interpretare pe care n-aş accepta-o şi această prezenţă a mea aici arată că lucrurile se pot trata într-un fel foarte potrivit, constituţional, fără a ignora, evident, solicitările românilor”, a mai adăugat Iohannis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here