Gheorghe Piperea: Se va vedea ce inseamna riscul valutar si de dobanda doar prin iunie 2018, cand cursul la euro va trece de 5 lei, iar robor va trece de 5%

Gheorghe Piperea: Se va vedea ce inseamna riscul valutar si de dobanda doar prin iunie 2018, cand cursul la euro va trece de 5 lei, iar robor va trece de 5%

Avocatul Gheorghe Piperea trage un semnal de alarma legat de creditele romanilor si prevede un an 2018 foarte greu, cand cursul la euro va trece de 5 lei, iar robor va trece de 5%. 

”In timp ce debitorii romani asista pasiv cum instantele din Bucuresti si din alte orase mari resping pe banda rulanta actiuni in inghetarea cursului si se lamenteaza pe facebook, spaniolii se bucura de efectele spetei Andriciuc, o hotarire obtinuta la sesizarea unei instante din Romania. Bine, unii de-ai nostri sunt mai mult preocupati sa nu piarda promotiile de blecfraierdei, ingnorand voiosi capcanele plantate in contracte de (dez)onorabilii creditori. Se va vedea ce inseamna riscul valutar si de dobanda doar prin iunie 2018, cand cursul la euro va trece de 5 lei, iar robor va trece de 5%. Dar atunci va fi prea tarziu. Cu solutiile cimentate acum, banksterii va vor rade in nas, voiosi achizitori de credite ieftine. Iar voua va va ramane vechea si mult incercata lamentatie pe facebook.
O sa ma intrebati ce e de facut. Doua chestii ar avea efect : boicotul si revolta administrativa si judiciara masiva contra celor care va abuzeaza si inseala. Nu veti face asta, insa. Pentru ca, nu-i asa, lacomia este buna, multimea isi va revendica dreptul de a consuma pe credit. S-a mai intamplat asta, cand ma chinuiam sa va explic de ce e buna legea darii in plata. Tinerii frumosi si liberi mi-au organizat chiar proteste pe motiv ca le “rapesc” dreptul de a se face captivi pe 30 de ani pentru a-si “cumpara” pe credit o colivii de 50-60 mp prin Programul Prima casa, colivie pe care o vor putea pierde la anul, odata cu dublarea ratelor”, a scris Pipera pe o retea de socializare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.