Călin Popescu Tăriceanu, mesaj in limba engleză: Viitoarea conducere a Uniunii trebuie să respecte toate statele membre și să înceteze planul Europei cu două viteze

0

Presedintele ALDE. Calin Popescu Tariceanu a transmis un mesaj viitorilor conducători ai Uniunii Europene. Liderul ALDE face apel la găsirea unei soluţii pentru rămânea Marii Britanii în Uniunea Europeana.

” În câteva zile, cetățenii britanici își vor alege reprezentanții în Parlamentul European. În contextul Brexitului, acest vot este mai important decât a fost vreodată până acum. Ieșirea Regatului Unit din Uniunea Europeană este un semnal negativ în privința actualei stări a Uniunii.

Liderii europeni nu au reușit să prevină ieșirea britanicilor din Uniune. Încă nu este prea târziu să vorbim despre alte opțiuni care vor permite Marii Britanii să rămână în Uniunea Europeană. Viitoarea conducere a Uniunii trebuie să respecte toate statele membre și să înceteze planul Europei cu două viteze. Uniunea Europeană este un instrument puternic, dar nu trebuie să fie abuzat și nici nu trebuie să abuzeze suveranitatea și drepturile membrilor săi”, a transmis presedintele ALDE.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here