Craiova: Au început înscrierile pentru locurile de vânzare a pepenilor

Craiova: Au început înscrierile pentru locurile de vânzare a pepenilor
Desi pana la aparitia pe piata a pepenilor romanesti mai e ceva timp, SC PIEŢE ŞI TÂRGURI CRAIOVA SRL a demarat înscrierile pentru locurile de comercializare.
 Pentru a avea o situaţie cât mai clară a numărului de locuri pentru vânzarea lubeniţelor de care este nevoie în fiecare piaţă., îi rugăm pe comercianţii de pepeni verzi şi galbeni să depună, până pe 15 iunie, cererile pentru obţinerea locurilor de vânzare în pieţele din Craiova. Totodată, le solicităm şi primarilor din judeţ, în special din zonele consacrate în producerea pepenilor verzi şi galbeni, să le amintească producătorilor agricoli să depună în următoarele două săptămâni cererile pentru a-şi comercializa produsele în pieţele din Craiova”, a declarat Alin MĂRĂCINE, administrator/director general al SC PIEŢE ŞI TÂRGURI CRAIOVA SRL.
Potrivit reprezentantilor PIEŢE ŞI TÂRGURI CRAIOVA SRL, primii doi comercianti de lubeniţe au depus deja cereri pentru locuri de vânzare în Piaţa Valea Roşie şi mulţi alţii s-au arătat interesaţi să vină în toate pieţele din Craiova pentru a-şi desface produsele.
 
Cererea pentru comercializarea lubeniţelor, împreună cu celelalte documente – copie de pe atestatul de producător/carnetul de producător, aflat în termen de valabilitate, în care să existe menţiunea că persoana cultivă pepeni verzi/galbeni, precum şi o copie de pe actul de identitate al celui care vine la piaţă să comercializeze produsele agricole – se depune direct la administratorul pieţei în care comerciantul doreşte să primească un loc de vânzare.
 Sursa foto: gandul.info

Leave a Reply

Your email address will not be published.