Spectacol aviatic la Aerodromul Craiova, de Ziua Copilului

Spectacol aviatic la Aerodromul Craiova, de Ziua Copilului

O lume minunata pentru copii la Aerodrom Craiova:  acrobatii aeriene, zbor cu balonul si salturi cu parasuta la “Ziua Portilor Deschise”

Pasionatii de senzatii tari vor putea lua parte joi, 1 iunie, la o demonstratie aviatica sustinuta de piloti de talie nationala care vor prezenta publicului momente de acrobatie aeriana. Cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, Aeroclubul Teritorial “George Valentin Bibescu” invita craiovenii, si nu numai, la un spectacol de zile mari, deopotriva pentru copii si pentru adulti.

Intitulat “Ziua Portilor Deschise”, spectacolul aerian ajuns la cea de-a doua editie devine traditie in cultura orasului. Programul va include acrobatie aeriana cu avioane si planoare, zboruri cu aeronave ultrausoare motorizate, elicoptere, aeronave militare, salturi cu parasuta. Vanatoarea de baloane cu avionul, balonul cu aer cald, spectacolele de dresaj canin si de cai completeaza atractiile evenimentului. Invitatii speciali pregatesc si ei surprize si demonstratii care mai de care mai interesante, pe care va invitam sa le descoperiti joi, 1 iunie, incepand cu ora 11:00.

Din agenda evenimentului nu puteau lipsi momente pentru copii de toate varstele. Spectacole, jocuri sportive si concursuri ii vor incanta pe cei mici, antrenandu-le imaginatia. Copii cu varsta cuprinsa intre 5 – 13 ani se pot intrece in “Competitia Avioanelor din Hartie”. Premiul consta intr-un zbor gratuit cu avionul pentru un copil si insotitorul acestuia.

“Hawks of Romania” se alatura Zilelei Portilor Deschise si vor capta atentia participantilor cu un spectacol acrobatic impresionant, folosind avioane puternice, vopsite in culorile nationale ale Romaniei. Echipa s-a format in 2007 si de atunci au participat la mai mult de 100 de demonstratii si evenimente din intreaga lume.

Evenimentul “Ziua Portilor Deschise” este organizat de catre Aeroclubul Teritorial “George Valentin Bibescu“ – Aerodromul Balta Verde Craiova, joi, 1 iunie, incepand cu ora 11:00, cu sprijinul partenerilor si sponsorilor. Multumim pe aceasta cale Hedone Cafe – sponsor principal, precum si companiilor Ford, Cramele Cotnari, Vodafone, NN Asigurari de viata si Netrom. Accesul publicului va fi liber.

Va asteptam cu drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.