Vâlcov: Indirect sau direct este șantaj

0
santaj, valcov, romania

Consilierul premierului Dancila, Darius Valcov, sustine ca Romania este santajata in ultima perioada si  se lupta cu un santaj privind scaderea ratingului de țară. Toate aceste nemultumiri interne si externe se datoreaza OUG 114.

”Este posibil să pierdem foarte mult pe piața externă. Când acest lobby extraordinar de puternic vine și spune te coborâm puțin ca rating al țării, în momentul acela trebuie să fii dispus la dialog. Indirect sau direct este șantaj. În loc să fim toți uniți, noi ca români…(…) Din punctul nostru de vedere, totul e bun în OUG 114. Cred că totul poate să rămână, chiar dacă unele vor fi scrise în altă formă. Vom încerca să obținem efecte aproximativ la fel. (…) În afară de corespondața oficială, dintre agențiile de rating și Guvern, există și un alt tip de corespondență cu persoane din instituții ale statului care nu fac bine României.

Ei aflau, instituțiile mari financiare, ce discutam cu echipa din Ministerul de Finanțe, la 10 minute după ce discutam. Într-o altă țară, acele persoane ar fi probabil puse sub acuzare pentru trădare. Avem date certe că așa s-a întâmplat”, a declarat, pentru  Antena3, Darius Vâlcov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here