USR-PLUS Dolj, ”alba -neagra” cu propunerea pentru viceprimarul Craiovei

0

Am citit si recitit postare domnului Prisnel, in seranta ca am sa inteleg ce doreste sa spuna, insa fara prea multe rezultate. Pe scurt: am inteles ca, un anume Eduard Alexandru Cîrceag este singurul membru USR care poate ocupa funcția de viceprimar al Municipiului Craiova. Poate! Am mai inteles ca, prin acceptarea acestei propuneri, filiala Dolj a USR PLUS ar avea s șansa să șteargă din greșelile și rușinea ultimelor luni.  

”Pentru că au existat comunicări diferite din partea USR și PLUS pe subiectul propunerii USR Dolj pentru funcția de viceprimar al municipiului Craiova și pentru că acest lucru a generat în mod natural confuzie atât în rândul celor care ne-au acordat încredere dar și în rândurile celor de la PNL cu care vom colabora sper eu onest și constructiv în consiliul local Craiova, țin să fac următoarele precizări:

Eduard Alexandru Cîrceag este singurul membru USR care a primit sprijinul politic al partidului pentru a ocupa funcția de viceprimar al Municipiului Craiova.

Atât biroul local USR Craiova cât și biroul județean USR Dolj s-au exprimat fără dubiu și i-au acordat sprijin politic în virtutea art. 24 din statutul USR.

Înțeleg că domnul Cezar Drăgoescu contestă aceste decizii la Biroul Național – este dreptul său statutar să o facă însă mie mi se pare inoportun având în vedere cum au căzut zarurile.

Dacă Dan Barna, Cătălin Drulă, Claudiu Nasui și ceilalți colegi din Biroul Național al USR vor considera că putem fi reprezentați de domnul Drăgoescu și vor impune o astfel de direcție vom fi obligați să redeschidem subiectul.

Sunt curios și dacă colegii de alianță Dacian Cioloş, Vlad Voiculescu, Victor Giosan, Cătălin Teniță consideră oportună susținerea pe care domnul Drăgoescu o are în continuare din partea filialei PLUS Dolj, exprimată prin președintele său.

Și realpolitik are limite.

Biroul Județean USR Dolj i-a solicitat domnului Cezar Drăgoescu, până astăzi la ora 20:00 când este convocat la ședința Biroului Județean, să se retragă de bună voie din funcțiile obținute cu susținerea politica a USR și din calitatea de membru al Biroului Local Craiova, pentru ca problemele de imagine și de comportament ale dânsului să nu afecteze negativ echipa, imaginea și rezultatele electorale ale USR la viitoarele alegeri parlamentare din decembrie.

Filiala noastră are șansa să șteargă din greșelile și rușinea ultimelor luni propunând într-o poziție importantă un om cu adevărat nou, inteligent și capabil. Dacă o ratăm ne așteaptă o lungă perioadă de liniște și binemeritată irelevanță.”

Sursa foto: indiscret.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here