Alexandru Gindar, candidat PNL Dolj la Senat: PNL se va lupta pentru toate marile proiecte ale judeţului Dolj! Este momentul unei schimbări

0

Alexandru Gindar, candidat la alegerile parlamentare pe lista PNL pentru Senatul României, sustine ca a venit momentul schimbari, o schimbare asteptata de foarte multi doljeni si craioveni. Candidatul liberal este convins că noua echipă a PNL Dolj va depăşi scorul de 33% şi se va lupta pentru toate marile proiecte ale judeţului Dolj!

Este momentul unei schimbări! Candidez la alegerile parlamentare pe lista PNL pentru Senatul României. Este un loc neeligibil. Ştiu! Nu voi fi reprezentatul dvs. în Parlament! A fost o decizie colectivă, de a continua proiectele care vizează marile probleme ale judeţului Dolj pe care le-am prezentat în campania pentru preşedinţia Consiliului Judeţean. Pentru aceste proiecte am obţinut încrederea dumneavoastră, iar acest lucru reprezintă o mare onoare pentru mine, dar şi o imensă responsabilitate!

Mi-aţi dat cel mai mare număr de voturi pe care l-a obţinut vreodată un candidat PNL/PDL în Dolj, la un vot uninominal. Vă mulţumesc din suflet! PNL a crescut constat la ultimele scrutine. Sunt convins că noua echipă, din care fac parte, va depăşi scorul de aproape 33% pe care l-am obţinut eu şi se va lupta pentru toate marile proiecte ale judeţului Dolj!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here