Scandal si demisii in lant in PSD!

0

Demisii si scandal in partidul lui Ciolacu. Pana mai ieri aveau partidul la picioare, astazi nu s-au mai gasit pe listele electorale pentru alegerile parlamentare.

Senatorul Şerban Nicolae a anuntat, in urma cu o zi, dupa ce nu s-a mai regasit pe liste la alegerile parlamentare, că şi-a dat demisia din PSD. Alaturi de Serban Nicolae si  Liviu Pleșoianu a anuntat ca demisioneaza din PSD.

”Impostorilor și sforarilor nu am ce să le transmit. Colegilor rămași verticali şi oamenilor care ne-au votat în 2016 am însă multe să le spun în continuare! Cu ei chiar am de ce să vorbesc despre CURAJ şi despre PRINCIPII puse în practică!”, scrie Plesoianu.

Un alt nemultumit este Liviu Pop, care intreaba prietenii pe Facebook ce sa faca, sa ramana in PSD sau sa demisioneze.

Sfatul nostru ar fi sa pleci din politica, nu doar din PSD!

Despre Senatorul PSD Radu Preda, mana dreapata a cuplului Manda- Olguta, s-a scris in presa locala si nationala vreo doua zile. Am scris si noi. Preda spune ca a plecat dupa 14 ani.

”După o muncă de 14 ani în Partidul Social Democrat și după patru ani în care am depus eforturi continue pentru a-mi face datoria cu rezultate foarte bune la Senatul României ca și senator al PSD Dolj, echipa din care fac parte m-a propus ca și candidat la Camera Deputaților pe locul 11, loc la rezerve.”, scria Preda.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here