alde, tariceanu, candidati.,

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, spune, într-un interviu la Adevărul, ca toti candidatii ALDE la alegerile europerlamentare sunt oameni cu experienta politica si administrativa, acestea au fost principalele criterii pentru alcatuirea listelor de candidati.

”Cum vi se par listele adversarilor? Călin Popescu Tăriceanu: Fiecare partid a avut anumite criterii. La ALDE, noi am plecat de la câteva criterii simplu de definit: experienţă politică, în primul rând, apoi experienţa administrativă şi o carte de vizită profesională. La noi, pe primele locuri sunt Norica Nicolai, Daniel Barbu, Renate Weber, Ovidiu Silaghi (fost ministru al Transporturilor), Varujan Vosganian, Andrei Gerea.

Sunt oameni de un anumit calibru pentru că ne trebuie oameni pregătiţi.  Eu sunt îngrijorat şi dezamăgit de plecarea Marii Britanii.

Nu prea a existat flexibilitate care să ducă la o opţiune de rămânere a Marii Britanii.  Marea Britanie e un promotor de netegăduit al libertăţilor fundamentale. În ultima vreme vedem tot mai mult tendinţe protecţioniste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here