Si Ponta vrea miting

Si Ponta vrea miting

Daca PSD a scos in strada sute de mii de simpatizanti si nu numai, fostul premier Victor Ponta vrea si el miting impotriva fostilor tovarasi de partid, pe care ii acuza ca au pus la cale cel mai mare furt din istoria Romaniei-10 miliare de euro, prin infiintarea Fondului Suveran de Investitii.

”Trebuie sa oprim un furt de peste 10 miliarde de Euro din averea Statului Roman. Trebuie sa salvam Hidroelectrica, Transgaz, Aeroportul Otopeni, Portul Constanta, CFR, Posta Romana ( in total 33 de companii la care Statul Roman este inca actionar)!

Nu este inca prea tarziu – legea votata pe repede inainte saptamana trecuta ( profitand de faptul ca atentia era concentrata pe Decizia CCR privind-o pe Kovesi) nu a fost inca promulgata / trebuie sa facem dezbateri in toate marile orase din tara in care sa explicam in detaliu cum este furata Romania de ultimele sale Companii – cum ne va afecta acest lucru pe toti in viitor!

Fac un apel si la toti sustinatorii PSD – nu lasati sa fie vandut ce a mai ramas din ce au construit parintii nostri / ce au facut romanii prin munca lor sub Ceausescu nu trebuie vandut strainilor de catre PSD sub Dragnea”, a cris Ponta pe Facebook.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.