Senatorul social-democrat, Mihai FiforMihai, spune ca Social-democrații și-au ținut promisiunea în fața românilor și au elaborat și votat Legea RCA, o lege care vine in sprijinul a milioane de romani.

Legea RCA a trecut de votul Senatului cu 74 de voturi ‘pentru’, 5 ‘împotrivă’ și 8 abțineri.

‘Așa cum am promis, încă de săptămâna trecută, Organizațiilor patronale ale Transportatorilor, social-democrații au completat și votat Proiectul de lege privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă pentru prejudicii produse terților prin accidente de vehicule. Rolul Parlamentului este să legifereze’, a declarat Liderul Grupului PSD din Senatul României și Președinte al Consiliului Național PSD, Mihai Fifor.

De la tribuna Parlamentului, senatorul social-democrat, Mihai Fifor, a precizat faptul că: ‘Încă din dată de 16 mai, Proiectul de Lege RCA a fost înaintat Senatului. Nu ne interesează ce va face mâine Guvernul Cioloș și nici nu ne interesează faptul că are pe ordinea de zi o Ordonanță de Urgență, exact pe aceeași tema. Pe noi ne preocupă doar să ne respectăm promisiunea în față oamenilor’.

 

‘Este o propunere legislativă extrem de importantă, pentru milioane de români. Legea a fost trimisă Guvernului, pentru un simplu aviz, încă din iunie și nici până acum, Executivul nu a formulat un punct de vedere. Acum Proiectul de Lege RCA a primit și Raportul din partea Comisiei Buget-Finanțe din Senat, în pofida opoziției PNL, care a boicotat lucrările Comisiei de Buget. După votul colegilor senatori, Legea RCA pleacă spre dezbaterea și votul Camerei Deputaților’, a declarat Viorel Arcaș, președinte al Comisiei Buget-Finanțe din Senatul României

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here