Mehedinti: Cheltuielile cu personalul din Primăria Drobeta Turnu Severin va fi mai mare cu 65% în 2018

Mehedinti: Cheltuielile cu personalul din Primăria Drobeta Turnu Severin va fi mai mare cu 65% în 2018

Ca in multe alte situatii din tara, si la Primăria Drobeta Turnu Severin cheltuielile cu personalul din administratia locala creste 65% în 2018, potrivit reprezentantilor USR Mehedinti.

Potrivit sursei mentionate, mai bine de jumatate din bugetul local se va cheltui pe salariile angajatilor, iar pentru investitii vor ramane foarte putini bani.

 

Conform propunerii de buget votată azi de consilierii locali din Drobeta Turnu Severin, cheltuielile cu personalul din Primăria Drobeta Turnu Severin va fi mai mare cu 65% în 2018 decât în 2017.

 

Acest fapt ne îngrijorează deoarece cheltuielile mari cu personalul pun presiune pe bugetul local, lăsând din ce în ce mai puțini bani pentru investiții.

Deși primăria se laudă că investițiile sunt prioritare, bugetul ne arată că de fapt cheltuielile cu personalul și cu bunuri și servicii consumă cea mai mare parte din buget.

În anul 2017, cheltuielile cu personalul al autorităților publice a fost de 11 milioane de lei, în timp ce în bugetul propus pentru 2018 această sumă va crește la 18,5 milioane de lei. Probabil aceste creșteri sunt menite să dea o senzație de bunăstare bugetarilor pentru a închide ochii la modificarea legilor justiției și codului penal care îi va scăpa pe conducătorii partidului de acuzațiile de

Leave a Reply

Your email address will not be published.