Aparatorii marelui Valcov

Aparatorii marelui Valcov

Nu doar munca in administratie l-a facut faimos pe slatineanul Darius Valcov, ci si locul unde ascudea prada bogata, o  prada de zeci de tablorui semanate de cei mai faimosi pictori, ascunse in peretii casei si descoperite de anchetatori.

Acum, dupa ce apele s-au mai linistit, Darius Valcov a fost numit  în funcţia de consilier de stat. Opinia publica nu a aceptat o astfel de numire si a criticat dur acest demers.

La scurt timp, liderul ALDE Calin Popescu Triceanu a sarit in aparare lui Valcov, spunand  ca e un om foarte competent şi sper să îşi poată aduce contribuţia în cabinetul doamnei Dăncilă.

“Este o decizie care e la latitudinea premierului. Îl cunosc pe Darius Valcov şi am lucrat de peste 1 an de zile cu el direct, nemijlocit, pe programul de guvernare. Îl cunosc de când a fost ministru de Finanţe. A fost o surpriză, dacă vreţi, o impresie foarte bună pe care mi-a făcut-o. E un om foarte competent şi sper să îşi poată aduce contribuţia în cabinetul doamnei Dăncilă.”, a declarat liderul ALDE.

Leave a Reply

Your email address will not be published.