mehedinti, drumuri, asfalt

mehedinti, drumuri, asfaltAladin Georgescu, a fost astăzi într-o vizită de lucru pe șantierele drumurilor județene aflate în plin proces de modernizare, unde a constatat că pe DJ 671E, pe tronsonul de 18,5 kilometri, cuprins între localitățile Dâlbocița (com. Ilovăț) și intersecția cu DJ 670 (com. Isverna) lucrările se desfășoară destul de bine.

Muncitorii lucrează la finalizarea zidurilor de sprijin și finalizarea podețelor. Totodată, se montează grinzile la podul din beton armat și se toarnă stratul de balast și piatră spartă pe platforma drumului pentru asfaltare.

“Totodată, am fost pe tronsonul Crăguiești – Ilovăț – Studina – Șovarna – Rudina al DJ 671A, care se modernizează pe o lungime de peste 12 km.
Beneficiarii lucrărilor de aici sunt în mod direct locuitorii din Șișești, Ilovăț, Șovarna și Bala, care sunt foarte mulțumiți de faptul că drumul se va asfalta. În acest moment se lucrează la terasament și se va turna în curând stratul de balast.

Ambele sunt lucrări de infrastructură pe care mi le-am asumat ca și președinte al Consiliului Județean Mehedinți și iată, cu sprijinul Guvernului PSD, s-au pus în aplicare. Inițial, cele două drumuri au primit finanțare din fonduri guvernamentale, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, iar ulterior, pentru că s-a ivit oportunitatea, prin Programul Operațional Regionale, le-am transferat pe fonduri europene.”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.