citu

Premierul Florin Citu sustine ca toate companiile de stat care nu vor prezenta un plan de reforma nu vor primi bani de la buget, deoarce vom continua sa piarda si vor castiga doar smecherii.

”Bugetul pentru 2021 intarzie putin pentru ca eu am cerut un lucru foarte important, si nu dau inapoi de la acest lucru: subventiile sau cheltuielile care se duc in anumite sectoare din sectorul public, anul acesta, trebuie sa fie legate de regforma. Sa fie foarte clar, nu se duce nimic, nicun ban, in niciun sector daca nu vad aceste reforme. Vom forta aceste reforme daca nu vin, prin limitele din buget – e anul reformei – 2021, daca nu facem acest lucru vom continua sa aruncam bani multi in companii de stat, care doar vor pierde si vor castiga doar smecherii, acest lucru nu se opreste, banii se vor duce doar in companii care vor arata programe de reforma si vor arata ca vor reveni pe profit. Daca nu vom avea asa ceva, acele companii vor disparea.

Este momentul ca in sectorul public oamenii sa-si faca treaba pentru care au fost angajati. Vor fi criterii de performanta, in toate institutiile. Foarte nmultu bani se duc in sanatate, 65 fde miliarde, anul trecut, trebuie sa vedem cum au fost cheltuiti acesti bani si daca au fost cheltuiti eficient”, a declarat Citu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.