marian vasile

Consilierul local si presedintele PNL Craiova, Marian Vasile, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca la ultima sedinta a CLM  Craiova,  administratia PSD a avut ca principal scop sa-si puna oamenii in functii sau sa le prelungeasca mandatele.

”Doamna Olguta Vasilescu evita sa faca publice sedintele de consiliu. Dupa cum bine stiti, ieri a avut loc o sedinta a CL Craiova, in care au fost si momente destul de tensionate. Consilierii PNL, stiti bine, mereu au taxat si taxeaza derapajele administratiei PSD, in special, in ultimul timp, cand practic, primaria pare ca nu este condusa. In ultimul timp, cetatenii Craiovei isi pierd locurile de munca, sute de cetateni, moment in care curatenia orasului lasa de dorit, in moment in care siguranta orasului lasa de dorit. In sedinta de ieri, asa cum ne-a obisnuit, administratia PSD condusa de Olguta Vasilescu a avut ca principal scop sa-si puna oamenii in functii sau sa le prelungeasca mandatele, asa cum s-a intamplat cu administratorul de la SC Piete si Targuri Craiova, al carui mandat a fost prelungit cu inca 4 ani.

La conducere SC Piete si Targuri Craiova sunt cativa directori care incaseaza mii de euro pe luna. Considerati ca au facut performanta, ca trebuia prelungit acest mandat cu 4 ani – eu consider ca nu. Tot administratia PSD a votat, ieri, un plan de restructurare, organizare si eficientizare a SC SALUBRIZARE. In fapt, nu au facut alceva decat sa dea cateva sute de oameni afara de la Salubritate. De ce? Pentru ca nu mai au serviciul de colectare a deseurilor, alta firma a castigat, alta firma va colecta deseurile in orasul nostru. Degeaba vin si spun ca trebuia sa dea oameni afara, – nu trebuia, trebuia sa le gaseasca o utilitate si trebuia sa aduca plusvaloare societatii prin alte servicii, asta inseamna administratie buna. Tot in sedinta de ieri, un punct de pe ordine de zi se referea la inchiriere a terenurilor in vederea amplasarii de panouri publicitare, adica in orasul pe care il dorim european, in orasul in care, tot doamna primar vorbestre de niste bancute inteligente: noi vrem sa transformam Craiova in sorcova, asta doreste administratia PSD ”, a declarat Marian Vasile, consilier local si presedinte PNL Craiova

1 COMENTARIU

  1. Cea mai urata treaba in mandatul de ochii lumii datoriile fortuite, incercam sa inteleg manifestul lui Ssoaca daca este mintea inteligenta a romanului de la tara, si anume plata expensiva a parcarii auto!…am ajuns ziaristi diletanti mici de provincie victimele unor redutabili rechini local care parca ar fii cumparat parcela particulara de proiect1pentru ce sa suport lipsa mobilizarii ziaristilor luam acte de la judecator?sintem oare in stare sa faurim dreptatea nu lasam pionerii electronicii sa vorbeasca si culegatorii de date?ce facem draga domne in aceasta tara, in care oamenii pier fulgerator pe capete?lipsa unei solutii punitive explica lipsa judecatii, care se numeste proasta conduita sociala din invatamantul care azi nu mai exista, parol va intrerup, cand oare acesti liceeni ne vor platii banii, si nu in ultimul rand cand se vor lua securistii in Plenara de ei, viitorii pivoti de maine?..ce presupun, in ziua de astazi armata lor lipseste intr-o mare masura in care sovieticii se reprofileaza deci dragi romani!,,La lupta!,,…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here