Marcel Vela: Cum ar fi arătat statistica cu Viorica Vasilica Dăncilă premier al României! Cifrele arată că am luat cele mai bune măsuri

0

Moţiunea simplă ”Democraţia românească în derivă. Cu vela ruptă, în timp de pandemie”, initiata de PSD  împotriva ministrului de Interne, Marcel Vela, este dezbătută, la aceasta ora în Senat.

”Am primit cu un profund sentiment de, nu ştiu cum să îl definesc, titlul moţiunii depuse de dumneavoastră. Spun semnată, pentru că am auzit că tabelele le-aţi semnat, în alb, pentru toate moţiunile la adresa miniştrilor PNL.

Virusul, doamnelor şi domnilor de la PSD, să ştiţi că nu alege între stânga şi dreapta.

Dvs. ați fost la guvernare, dvs nu ați pregătit țara pentru pandemie. Cifrele arată că am luat cele mai bune măsuri, reprezintă realitatea care nu poate fi contestată. Cum ar fi arătat statistica cu Viorica Vasilica Dăncilă premier al României.

Orice demeras al nostru, al dumnavoastra, dragi cetateni,  am reusit sa salvam multe vieti, acest lucru inseamna ca nimic nu a fost in zadar. Scopul nostryu a fost acela de a proteja pe cei vulnerabili.

Aceasta misiune a repezentant cea mai mare onoare pentru mine. Functia mea este trecatoare, ce nu este trecator, este binele pe care il putem lasa in urma”, a incheiat ministrul Marcel Vela

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here