Când intrăm în febra Crăciunului, nu este totul numai despre luminițe și târgurile organizate în marile piețe din orașe. E și despre atmosfera pe care o creezi acasă, atât prin decorațiuni, cât și prin activitățile întreprinse pe seară. Poate fi vorba despre vizionarea de filme, de citit, dar și de jocuri video cu tematică specifică de Crăciun. Există o mulțime de experiențe de joc de Crăciun, pline de culoare, pline de lumină, care te vor ajuta să simți bucuria sezonului.

Kingdom Hearts 2 are o reprezentare excelentă a Crăciunului în lumea Halloween Town. Pe măsură ce progresezi prin povestea Nightmare Before Christmas, vei ajunge în cele din urmă să călătorești printr-o ușă specială în orașul Crăciunului, unde îl vei întâlni pe Moș Crăciun și diferiți spiriduși, aflați în plin proces de creare a cadourilor. Poți ajuta acest proces de producție prin intermediul Fabricii de jucării și, în cele din urmă, poți lucra pentru a salva Crăciunul, învingând maleficul Oogie Boogie și pe slujitorii săi. După finalizarea acestor sarcini, vei obține acces gratuit pentru a călători într-un tărâm al minunilor de iarnă, îmbrăcat ca un Moș Crăciun gotic și chiar cu un baston plin de bomboane la purtător. Fiind una dintre cele mai bune lumi din întreaga serie Kingdom Hearts, Orașul de Crăciun este o bucurie pură și, prin urmare, nu are cum să nu contribuie la stârnirea senzațiilor tipice sărbătorilor festive.

Printre alte sloturi care pot fi accesate pe PokerStars Casino, slotul Christmas Carol se bazează pe populara poveste a lui Charles Dickens, cu același nume, iar magia sa constă în faptul că jucătorii sunt transportați în dormitorul lui Scrooge în timp ce acesta urmărește chiar acest joc desfășurat pe ecranul din faţa lui. E ca un fel de joc în joc, care oferă cinci role și 25 de linii de plată. Oportunitățile de câștig sunt mari, iar Scrooge pare a fi puțin confuz în fața multiplelor premii oferite. Simbolurile principale ale jocului sunt toate elementele familiare din povestea clasică. Primul este Scrooge’s Bank, la care orice jucător visează să apară de trei, patru sau cinci ori pe rolele care se rotesc în fața ochilor. Există trei bonusuri suplimentare legate de cele trei fantome celebre care îl vizitează pe Scrooge în basm: Fantoma Crăciunului trecut, prezent și viitor, iar cea din trecut este cea mai generoasă.

Spider-Man: Miles Morales, spin-off-ul esențial, de dimensiuni mici, al lui Marvel’s Spider-Man, este unul dintre jocurile video definitorii de Crăciun. Întreaga poveste a acestei aventuri are loc în decembrie, cu decorațiuni, lumini și misiuni pe măsură. De fapt, există un întreg segment dedicat lui Miles, care vine acasă, la cina de Crăciun. Aceasta este o scenă minunată, care îi ajută pe jucători să cunoască puțin mai mult personajul și să-i descopere lumea. Este, de asemenea, o modalitate grozavă de a face aluzie la toate mesele de sărbători și de a simți cum atmosfera caldă plutește deja în aer. Nu există nicio îndoială că această aventură va stârni sentimente calde de vacanță de iarnă.

În Animal Crossing: New Horizons, Crăciunul este înlocuit cu „Ziua jucăriilor” – o sărbătoare non-religioasă care aduce un sat împreună, prin magia cadourilor. Pe tot parcursul lunii decembrie, vei putea să te îmbraci în ținute speciale cu tematică de Crăciun, să strângi cadouri pentru vecinii tăi animale și chiar să-ți decorezi orașul în nuanțe de verde și roșu. Ziua Jucăriilor este un eveniment special în joc și are loc doar o dată pe an. Vei putea lua parte la activități de împachetare și dăruire a cadourilor, care vor încânta întregul sat.

La fel ca Animal Crossing: New Horizons, Disney Dreamlight Valley își propune să promoveze vibrații sănătoase, calde și iubitoare, pe măsură ce jucătorii se stabilesc într-o lume de desene animate, își fac prieteni și fac mini-cercetări pe o insulă misterioasă. Twist-ul elegant din Dreamlight Valley este că toți cei pe care îi întâlnești provin din filme emblematice Disney și, unul câte unul, au nevoie de ajutorul tău. Pe măsură ce accepți noi solicitări și explorezi mai departe în inima unui paradis acaparat de întuneric, depinde de tine să faci marea schimbare și să reîmprospătezi viețile fiecărui locuitor Disney.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.