pensii, intarziere,

Pensiile sunt cel mai sensibil subiect in Romania zilelor noastre. Sensibilitatea adusa acestui subiect a fost transformata de PSD in arma contra adversarilor politici.

Intrzierea pensiilor a fost gura de oxigen pentru PSD, in special pentru fostii ministii ai Muncii PSD, care au prins aripi si au inceput sa arunce cu mizerii in spatiul public.

Domnilor, chiar nu aveti limita? Cu ce e de vina Guvernul Orban ca profesionalismul din Posta Romana e aproape de zero. Numirile in functii de conducere pe baza de carnet rosu au facut din Posta Romana un colos schiop, orb si cu mari defecte de vorbire.

Potrivit ministrului Muncii, azi se fac ultimele plati catre pensionari

„Băncile au făcut plățile pensiilor. Ultimele plăți se fac luni. S-a putut, deci, face plata imediat, nu după 2 zile. Da, am ținut să se facă plățile cât mai repede după această perioadă de sărbători. Mă bucur că am atins obiectivul de a începe plățile până în acest week-end. Puteam să mă rezum la comunicări seci gen: nu avem ce face, au fost multe zile libere. Dar, îmi pasă”, a scris, pe Facebook, Violeta Alexandru.

Posta Romana anunta ca intirzie plata pensiilor

„În ianuarie ne aflăm într-o situaţie specială, ca urmare a închiderii de an din instituţiile Statului. Acum, la început de an, lucrurile încep să se aşeze şi să fie alimentate de energia caracteristică acestei perioade. Poşta Română va lucra la capacitate maximă începând cu data de 6 ianuarie. Noi, Poşta Română, înţelegem nevoia pensionarilor de a avea pensia la timp în buzunar, fapt de care ne asigurăm lună de lună. Fiecare român trebuie să aibă încredere în această companie, fără să aplece urechea la fake-news-uri sau dezinformări premeditate”, a declarat Horia Grigorescu, Directorul General al Poştei Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here