psd, pnl, alegeri anticipate

PSD nu doreste sa revina la guvernare, in viitorul apropiat, aceste artificii politice venite de la varful PSD seamna la indigo cu cele din 2016, din timpul guvernarii tehnocrate.

Atunci, in 2016, dupa ce Ponta si-a depus demisia pe pagina de Facebook, PSD nu s-a opus numirii guvernului tehnocrat, nu a venit cu un nume de premier, in locul lui Ponta, mai mult, a votat cu sete numirea lui Ciolos in functia de premier, stiind foarte bine ce are de facut timp de un an de zile.

Acelasi plan si in 2020, dar cu alt Guvern

Si in cazul guvernarii liberale PSD va face ce a mai facut: va pune piedici si va scoate armatele de postaci la inaintare, mai ales intr-un an electoral, spunand cat de slaba este guvernare liberala si cat de bine guvernau ei.

Fara rezultate vizibile si bune pentru romani, PNL, desi e situat ca si castigator la urmatoarele tururi de alegeri de anul acesta, va avea mult de pierdut.

Masurile promise in cele doua campanii electoarale din 2019 nu se pot aplica fara o majoritate consistenta in Parlament, in momentul de fata PNL nu pare sa aiba o majoritate in jurul sau, desi au fost semnate o serie de acorduri politice cu mai multe partidulete.

Aceste partide au un interes si cauta sa puna si ele in practica masurile lor, care sunt contrare partidului de guvernare, si iata cum se naste santajul politic. In aceasta situatie singura solutie este organizare de alegeri anticipate si guvernarea tarii cu o majoritate solida si responsabila.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here