Cristian Ţopescu a murit

Cristian Ţopescu a murit

Cristian Ţopescu, cel mai iubit comentator sporti, vocea de aur a sportului romanesc, a murit marţi la Spitalul Elias.

“Domnul Cristian Ţopescu, în vârstă de 81 de ani, s-a internat marţi, 08.05.2018, la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, în stare gravă, în contextul acutizării unor afecţiuni cronice.

Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă şi tratament în secţia de Terapie Intensivă. Domnul Cristian Ţopescu a decedata azi, 15.05.2018, ora 16, prin stop cardiorespirator iresuscitabil”, a transmis  purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias.

”Televiziunea Română regretă dispariţia lui Cristian Ţopescu, vocea sportului românesc. (…) Cei care doresc să îşi ia rămas bun de la marele om de televiziune o pot face joi, 17 mai, în Studioul 2, în intervalul 11.00-19.00″, relevă sursa citată. Potrivit comunicatului, Televiziunea Română este în doliu. “Cristian Ţopescu, cel care şi-a legat vocea de marile victorii ale sportului românesc, a trecut în nefiinţă.

Comentator de legendă, Cristian Ţopescu a fost vocea care a adus în casele românilor marile performanţe ale sportivilor noştri, anunţând prima notă de 10 din istoria gimnasticii, mondialele de fotbal unde tricolorii au intrat în istorie sau victoria Stelei în Cupa Campionilor. În urmă cu 51 de ani, tot într-o lună de mai, Cristian Ţopescu făcea cunoştinţă cu Televiziunea Română şi cu meseria care avea să îi definească întreaga viaţă”, se arată în comunicat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.