Un tânăr în vârstă de 19 ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie, a fost retinut de politisti.  Potrivit IPJ Dolj, in cursul zilei de ieri, 18 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 4 Poliţie Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr în vârstă de 19 ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

În fapt, la data de 07 septembrie a.c., ora 12.30, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie din municipiul Craiova cu privire la faptul că, pe strada Constantin Argetoianu, o persoană necunoscută ar fi smuls telefonul mobil din mâna fiicei sale în vârstă de 10 ani.

În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de poliţişti, a fost identificat un tânăr de 19 ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea faptei.

În cursul zilei de 18 septembrie acesta a fost condus la audieri, iar, în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.