Bonusuri la cazinouri online

Bonusuri la cazinouri online

Este cunoscut faptul că atunci când te înregistrezi la un casino online ai parte de o serie de beneficii, dintre care cel mai important este dat de bonusurile care îți permit să joci mai mult timp, cu o sumă relativ mică de bani sau chiar gratis, ceea ce nu este posibil în locațiile fizice. În România, există tot mai multe cazinouri care se bucură de popularitate în online, două dintre cele mai cunoscute fiind Netbet și Admiral. În continuare, îți voi prezenta bonusurile de bun venit de care poți beneficia după ce îți deschizi un cont la aceste cazinouri.

Înainte de a prezenta pachetele promoționale de bun venit, este important de precizat pentru cei care nu cunosc încă lumea cazinourilor online faptul că există mai multe tipuri de bonus, dintre care cele mai cunoscute pot fi clasificate drept bonusuri cu depunere sau bonusuri fără depunere. După cum sugerează și numele, bonusurile cu depunere presupun ca jucătorul să depună o anumită sumă de bani în contul propriu după ce se înregistrează pentru a putea încerca jocuri online cu o sumă mult mai mare care poate fi dublă sau chiar triplă față de cea depusă inițial. Totuși, sunt persoane, în special, noii jucători, care au rețineri în ceea ce privește depunerile online. Aici intervine bonusul fără depunere care permite jucătorilor să joace gratis, fără riscuri, iar apoi să depună dacă doresc să continue să joace. Din moment ce bonusurile fără depunere sunt cele mai căutate de către jucători pentru că aduc posibilitatea jocurilor gratis, în continuare ne vom axa pe acest tip de bonusuri de bun venit la cazinourile Netbet și Admiral.

Bonus fără depunere cu 50 rotiri gratuite la Netbet

Netbet este renumit în mediul online pentru bonusul de bun venit fără depunere care constă în 50 rotiri gratuite. Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi, iar acest proces nu durează mai mult de 5 minute. Profită de oferta de pe Jocuri Cazinouri și intră în posesia celor 50 rotiri gratuite!

În primul rând, trebuie să-ți creezi un cont cu o adresă de e-mail și să setezi o parolă pentru contul de jucător, apoi alegi moneda locală (RON) și poți trece la pasul următor în care trebuie să furnizezi câteva date personale. Apoi, trebuie să scrii numărul de telefon sau o adresă de e-mail unde poți fi contactat. Pasul cel mai important este la final, bonusul. Bonusul fără depunere de 50 rotiri gratuite îl primești automat după înregistrare.

Bonus fără depunere de 200 RON la Admiral

Admiral oferă jucătorilor săi un bonus de 200 RON gratis la înregistrare pentru a putea încerca sloturi și multe alte jocuri online gratis. Întocmai ca la Netbet, trebuie să-ți deschizi un cont, doar că la Admiral este necesară încărcarea a două documente pentru validarea contului, acestea fiind o copie după buletin și o copie după factură recentă. Nu trebuie să-și faci griji în ceea ce privește furnizarea acestor două documente deoarece cazinoul este licențiat și garantează confidențialitate. Odată încheiat procesul de înregistare, vei primi automat în contul tău de jucător bonusul de 200 RON gratis la jocuri de cazinou. Găsești această ofertă pe Jocuri Cazinouri, așa că nu mai ezita și îndrăznește să câștigi!

Dacă ești pregătit să experimentezi jocurile de cazinou, înregistrează-te și profită de un bonus exclusiv!

Leave a Reply

Your email address will not be published.