In municipiul Calafat administratia PNL are doua prioritati: calea ferata Craiova-Calafat si racordarea Calafatului la Coridorul 2 al UE, a declarat Alexandru Gidar, candidat PNL la sefia CJ Dolj, in cadrul unei conferinte organizate cu prilejul vizitei la Calafat a vicepremierului Raluca Turcan.

”Judetul Dolj nu trebuie sa mai fie un judet al saraciei. Ne uitam la alte regiuni din Europa, ne uitam la alte regiuni din Romania si vedm ca nu suntem acolo unde sunt acestea.

De aceea, avem nevoie de munca dumneavoastra, de lupta dumneavoastra, de proiectele dumneavoastra sa putem sa schimbam Doljul. Se poate sa schimbam Doljul, se poate sa avem si noi un judet dezvoltat. Aceasta dezvoltare trebuie sa tina cont de resursele pe care le avem de la nivel local, nivel judetean si nivel central. Veti regasi in aceste proiecte ideile dumneavoastra, ideile dumneavoastra de la Calafat, ideile dumneavoastra de la Dabuleni, ideile dumneavoastra de la Bailesti, de la Bistret, de la Barca. De ce? Pentru ca noi, la nivelul conducerii PNL Dolj, am venit si cu ceea ce am avut ca expertiza noi si ceea ce am luat din experienta si programul de guvernare, dar am venit si am introdus in aceste proiecte de administrare locala, am introdus ideile dumneavoastra, cerintele dumneavoastra, pentru ca numai putem merge pe statistici.

Ne spun adversarii nostri si ne insira o multime de statistici, ca au mai pus 3 km de asfalt in nu stiu ce comuna, ca au  mai dus nu stiu citi litri de apa intr-o alta comuna. Acestea sunt statistici, dar ne intrebam: de ce ne pleaca oamenii? Daca pe statistica aratam atat de frumos, de ce judetul Dolj a scazut cu 12 la suta, in numai 20 de ani, ca populatie. De ce oamenii nu vin sa se stabileasca in judetul Dolj, daca pe statistici aratam bine. Nu mai putem merge pe statistici, trebuie sa satisfacem cerintele oamenilor. Trebuie sa facem ce isi doresc oamenii! Avem o cale ferata de la Craiova la Calafat pe care nu s-a mai intervenit din 1996, si atunci foarte putin. Calea ferata Craiova-Calafat este prioritatea administratiei noastre. Racordarea Calafatului la Coridorul 2 al UE este, de asemenea, o alta prioritate”, a declarat Alexandru Gidar, candidat la CJ Dolj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here