gadar maglavit, vicepremier

 Aflat vineri la Maglavit, in cadrul vizitei vicepremierului Raluca Turcan, candidatul  PNL la sefia CJ Dolj, Alexandru Gidar, a declarat ca vremea promisiunilor a trecut, acum vorbim de fapte, dand ca exemplul santierul drumului expres Craiova- Pitesti, unde se lucreaza in plin, nu se mai pun borduri cum se face in guvernarea PSD. De asemenea, candidatul liberal sustine ca administratia liberala va depune toate eforturile pentru aducerea de noi investitii in judetul Dolj, aceasta fiind singura solutie pentru a stopa plecarea tinerilor.

”Vrem sa facem din judetul acesta un judet in care sa se poata si veni, nu numai sa se poata pleca. Un judet in care sa atragem investitii si sa pastram tinerii acasa, prin locuri de munca prin dezvoltarea educatiei, a infrastructurii educatiei si chiar mai mult sa putem sa ii aducem inapoi pe cei care au plecat sau sa atragem alti oameni din judetele invecinate.

Vrem sa fim un pol de dezvoltare, nu numai asa cum a facut primarul Pistritu la Bailesti, ci si in jurul Calafatului si chiar sa fim noi, Doljul o zona de atractie asa cum sunt alte judete din partea de vest a tarii.

V-am spus cele trei mari componente: educatie, sanatate, zona de agrement , avem un proiect foarte bine pus la punct pentru zona aceasta, Cetate, Maglavit, Calafat, pe care sa o punem in valoare, pe care sa o putem fructifica, sa avem unde veni la final de saptamana, inclusiv de la Craiova. Avem o a doua componenta, o a doua directie importanta pe ceea ce insemna infrastructura, infrastructura de comunicatie, infrastructura de gaze. Asta trebuie sa spuneti si oamenilor, nu mai venim sa va promitem ca vom face, sunt lucruri care deja s-au inceput, chiar astazi doamna vicepremier a vizitat santierul drumului expres Craiova-Pitesti, acolo se lucreaza, nu se mai pun borduri, se excaveaza, se aduce umplutura, se face ceea ce trebuie. Nu mai incepem drumurile cu punerea bordurilor!”, a declarat candidatul PNL la sefia CJ Dolj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here