Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa, anunță astăzi adăugarea a două noi rute din Craiova către destinații din Italia și Danemarca. Românii pot călători acum de pe Aeroportul Internațional Craiova către Torino (Italia), în zilele de marți și sâmbătă, începând din 17 decembrie.

În plus, un alt zbor va decola către Billund (Danemarca), în fiecare miercuri și duminică, începând din 18 decembrie. Biletele pentru aceste noi rute sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil începând cu 24,99 EUR / 119 RON.

Perfectă pentru cei care vor să călătorească în timpul vacanțelor și pentru a se reuni cu prietenii și familia din Italia, noua rută către Torino suplimentează zborurile deja operate din Craiova. Billund este o destinație perfectă pentru vacanțe de familie și un adevărat centru pentru divertisment în Danemarca. Împreună cu cele două noi destinații, Wizz Air va opera 12 rute de pe Aeroportul Internațional Craiova.

Pentru o garanție în plus, Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge serviciul WIZZ Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat sub formă de credit de companie.

Daria Sergeeva, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a spus: „Ne angajăm să extindem rețeaua de rute operate din România și Craiova, oferind destinații variate în Europa și nu numai la cele mai mici tarife, chiar și în aceste vremuri dificile pentru industrie. Noile rute operate de la Aeroportul Internațional Craiova către cele două frumoase orașe din Italia și Danemarca vor oferi pasagerilor români mai multe destinații de vacanță și alternative pentru a-și vizita prietenii și familia în străinătate. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm pasagerii la bordul primelor noastre zboruri ce vor decola către Torino și Billund.”

CELE MAI NOI RUTE WIZZ AIR DIN CRAIOVA

RUTĂ

ZILE

ÎNCEPÂND CU

DE LA

Craiova – Torino

marți, sâmbătă

17 decembrie

24,99 EUR / 119 RON

Craiova – Billund

miercuri, duminică

18 decembrie

24,99 EUR / 119 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.