gheorghita

Valeriu Gheorghiță, președintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca inființarea centrelor mobile de vaccinare, care urmează să intre în activitate foarte probabil din a doua jumătate a lunii martie pentru a asigura vaccinarea persoanelor din centrul rural.

 

”Urmeaza ca, din 10 februarie sa se deschida posibilitatea de programare in platforma de programare cu modalitatile cunoscute, cu cele 180 de cabinete noi de vaccinare, unde vor fi distribuite dozele de vaccin de la AstraZeneca.

Modalitatile de programare raman neschimbate. De asemenea, ca si noutate, ne dorim activarea si infiintarea centrelor mobile de vaccinare care urmeaza sa intre in activitate, cel mai probabil din a doua jumatate a lunii martie, pentru a asigura vaccinarea persoanelor din mediul rural, din localitatile pentru care accesul persoanelor la un centru de vaccinare fix este se face cu dificultate”, a declarat Valeriu Gheorghiță.

România se află pe locul cinci în UE în ceea ce privește numărul de persoane raportat la suta de mii de locuitori cărora li s-au administrat prima doză de vaccin, a mai anunțat medicul Valeriu Gheorghiță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here