Valentin Ionescu, catre Marius Budăi: ” Sunteți niște analfabeți funcțional. Nu știți nimic, dar aveți tupeu!”

0

Scandal pe tema pensiilor la postul B1TV. Fostul ministru al Muncii, Marius Budăi si analistul economic Valentin Ionescu au avut un schimb de replici mai dure.

Marius Budăi: „Îl învăț eu cum se face calculul la pensii. În România sunt în plată aproximativ cinci milioane de puncte de pensie. Înmulțești cu valoarea, faci diferența și ai aflat efortul bugetar”.

Valentin Ionescu: „Nu este adevărat. Nu știți să faceți calcule, domnul Budăi. Nu se face calculul așa. Domnul Budăi, habar n-aveți nici măcar aritmetică. Nu știți nimic, dar aveți tupeu. Nu vă e rușine să-mi vorbiți mie așa. Am lucrat pe pensii ani de zile. Cu cine credeți că discutați?

Uitați-vă la anii din urmă ce s-a plătit. Uitați-vă ce se plătește lunar, ca să aveți o idee. Habar n-aveți să calculați un deficit explicit, habar n-aveți nici ce înseamnă un deficit implicit. Deficitul implicit înseamnă datoriile viitoare pe care trebuia să le calculați ca să puneți la bază ceva în legea aia proastă, de analfabeți, pe care ați făcut-o. Sunteți niște analfabeți funcțional”, a replicat Ionescu.

Sursa foto: B1TV.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here