La nivelul judetului Valcea un numar de 32.952 elevii și copiii preșcolari  au beneficiat, în luna februarie, de produse lactate și de panificație, in cadrul programului pentru școli al României – 26 martie 2018, informeaza Prefectura Valcea.

În baza contractului de furnizare nr. 12952/1870/28.09.2017 privind achiziționarea și distribuția produselor lactate și de panificație pentru elevii din învățământul primar și gimnazial de stat și privat, precum și pentru copiii preșcolari din grădinițele de stat și private cu program normal de 4 ore și a actelor adiționale emise ulterior, 32.952 de elevii și copiii preșcolari din județul Vâlcea au beneficiat, în luna februarie, de produse lactate și de panificație .

Direcția de Sănătate Publică Vâlcea, în baza competențelor stabilite prin HG nr.640/2017, prin compartimentul de resort, a dispus verificarea spațiilor de depozitare a produselor lactate și de panificație distribuite în cadrul programului, monitorizarea temperaturii în spațiile frigorifice și asigurarea apei potabile în unitățile școlare din județul Vâlcea.

În cursul lunii  februarie  au fost verificate următoarele unități școlare:

– Școala Gimnazială I Ghe Duca Rm Vâlcea;

– Colegiul Național Matei Basarab Rm Vâlcea.

Nu au fost constatate deficiențe și s-au făcut recomandări privind respectarea  legislației sanitare în vigoare.

În luna februarie nu au fost semnalate probleme deosebite în derularea Programului Cornul și laptelela nivelul județului Vâlcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here