damila, valcea, afaceri, bun, 2017

Damila Ramnicu Valcea a inregistrat, in 2017, cel mai bun rezultat financiar din ultimii ani.  Potrivit datelor raportate la Ministerul de Finanţe, in 2017 Damila a inregistrat afaceri de 231 mil. lei, fiind primul an de creştere semnificativă a businessului, după ce, în 2016, a scăzut de la 205 mil. lei la 178 mil. lei l Compania Damila este deţinută integral, conform datelor de la Registrul Comerţului, de Remus Daniel Niţu, fost senator ALDE, informeaza zf.ro.

Distribuitorul de mate­riale de construcţii Da­mila din Vâlcea a pla­nificat să ajungă la afa­ceri de 270 de mi­lioane de lei în 2021, ceea ce ar în­sem­na peste 15% faţă de re­zul­tatul ob­ţi­nut anul tre­cut – de 231 de mi­lioane de lei, po­trivit unor date publicate pe site-ul companiei. Cifra de afaceri a compa­niei a crescut în 2017 cu circa 30% faţă de anul ante­rior, conform datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Damila are în prezent deschise nouă de­pozite de materiale de construcţii, în Bucureşti, Râmnicu Vâlcea, Craiova, Drăgăşani, Horezu, Bălceşti, Măciuca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here