POLITIST, FRONTIERA, FLAGRANT, ALBANEZ, PORTILE DE FIER

Ofiţerii de poliţie ai Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Mehedinţi, împreună cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi au prins în flagrant un cetăţean albanez, care a oferit mită suma de 200 euro unui poliţist de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara – Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier II.

În fapt, la S.J.A. Mehedinţi a fost primit denunţul telefonic al unui ofiţer de poliţie cu privire la faptul că, pe sensul de intrare în ţară s-au prezentat doi cetăţeni de naţionalitate albaneză, iar unul dintre aceştia nu îndeplinea condiţiile legale pentru a trece frontiera. După ce i-a relatat cetăţeanului albanez motivele refuzului intrării în ţară, acesta i-a oferit poliţistului suma de 200 de euro pentru a-şi încălca atribuţiile de serviciu şi a-i permite trecerea frontierei.

Ofiţerul de poliţie a refuzat categoric oferta şi a sesizat fapta la DGA – SJA Mehedinţi.

În urma sesizării, a fost organizată şi desfăşurată acţiunea de prindere în flagrant, iar cetăţeanul albanez a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, în vederea continuării cercetărilor pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here