Un primar PSD taie salariile cu 10%

Un primar PSD taie salariile cu 10%

Primarul localitatii Pucioasa, Dambovita s-a vazut nevoit, dupa doi ani de mariri salariale, sa faca si taieri de salarii in cadrul primariei. Astfel, Constantin Ana ii anunta pe angajati ca o alta solutie nu exista , iar pentru viitor se gandeste si la restructurari de posturi in carul institutiei.

Stimati cetateni ai orasului Pucioasa,

Daca la sfarsitul anului 2017 am luat o decizie grea, aceea de a majora impozitele pentru persoanele fizice cu 10%, iata ca astazi a venit momentul sa iau o alta decizie dificila!

La propunerea mea, Consiliul Local Pucioasa a aprobat noua grila de salarizare pentru salariatii primariei Pucioasa.

Spun ca a fost o decizie dificila pentru ca, avand deja o proiectie a Bugetului de Venituri si Cheltuieli pe anul 2019 am fost nevoiti sa reducem salariile tuturor angajatilor cu 10%!!!

Am procedat cat se poate de legal, avand acceptul reprezentantilor celor doua sindicate din institutie, care au inteles demersul nostru generat in primul rand de cresterea vertiginoasa a cheltuielilor cu personalul dar si de nevoia de investitii la nivelul localitatii noastre!

In urmatoarea perioada voi demara procedurile de reorganizare si chiar restructurare a unor posturi, pornind de la nevoia de eficienta dar si de reducere la maxim a cheltuielilor institutiei!

Toate acestea au un singur scop!

Asigurarea de fonduri pentru dezvoltarea localitatii noastre, pentru faptul ca singurii fata de care avem obligatii sunt cetatenii!!!

Suntem aici sa asiguram un viitor frumos acestei urbe!

Iar viitorul orasului nostru, dragi prieteni, nu se negociaza!” – Constantin Ana, primar Pucioasa

Leave a Reply

Your email address will not be published.